Menu: Infocentrum ecu2009+ - Factsheet - Overzichtskaarten - Links
Realisatiebesluit ecu2009+ - Informatieavonden - Persberichten - Nieuwsbrief - Home

Disclaimer


Disclaimer van het Projectbureau ecu2009+

De inhoud van deze site en de inhoud van alle andere uitingen van het Projectbureau ecu2009+ is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Het Projectbureau ecu2009+ is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden en evenmin voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.

Auteursrechten
Op alle op de site aanwezige informatie rust auteursrecht.

Anonimiteit gewaarborgd
Deze website kunt u anoniem bezoeken. Het Projectbureau ecu2009+ is niet geïnteresseerd in namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site. Gegevens over u of uw computer worden u ook niet ontfutseld met een cookie of met andere middelen.

Alleen als u via deze website informatiemateriaal bestelt, vragen wij naar uw naam en adres. Na het verwerken van uw bestelling zullen we die gegevens vernietigen.

Natuurlijk zijn we wel geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van onze site. Hoeveel bezoekers krijgen we per maand? Wat zijn de stille en wat zijn de drukke uren? Vanuit welke landen wordt onze site bezocht? Voor welke pagina's is de meeste belangstelling? En om de faciliteiten en functies aan te passen aan de apparatuur van de gebruiker, houden we ook bij met welke type browser onze site wordt benaderd. Meer willen we niet over u weten.